Förlossning???

Tror våran katt kommer få ungar vilken dag som helst...Vad tror ni? Men hon har mycket päls me...



Hrm...

Veden: Älskad på vintern-Hatad på sommaren!!!
Denna hög gjorde vi i helgen...


Vad händer???



Vad gör mina hästar på natten egentligen???





 


2009

Detta har hänt 2009:
3 jan: Bara drygt 10 minusgrader ute men svinkallt ändå! I morse när jag tog ut hästarna gick Martin ut med Tira! Kanske börjar han gilla mina hästar? Kan ju alltid hoppas...
Kl. 13.00 var jag, Martin & hans brorsa Emil på 3-årskalas hos Thilda. Det var saker överallt när vi kom dit...inte många ytor kvar av golvet!!! Och folk var det me. Vi fikade osv. Åkte hem och snart ska vi till Lars Östberg och äta middag & kolla på nån gammel film. Ska bli skoj det...
Hm...e det inte så kallt imorgon så blir det nog e ridtur. Chillivippen...

5 jan: Affe har nu levt uteliv i två dagar. Och det e inte för att han inte får komma in utan för att inte vill komma in. Och då menar jag verkligen det!!! Tog in Bounty & Tira och trodde då att Affe ville in. Han stog å gnägga när jag gick in me Bounty & Tira. Men när jag sen skulle hämta in Affe vände han bara och gick i väg. Jag och Martin gjorde ett mycket bra försök igår men Affe bara sprang runt. Tyckte väl att det var skitkul han...men inte vi!!! Så imorse tänkte jag att nu banne mej ska han in...så jag sprang runt där som ett galet fån. Ha Ha...han blev lite trött och jag fick äntligen tag i han!!! Tog ut Bounty & Tira och jag red en sväng på Affe. Varför vill han inte in??? Han skötte sej jättebra ute. Bara 10 minus när jag red...Affe får stå inne tills ikväll. Vi var ner till byn å åt middag me Martins mamma å brorsa. Gott!!! Vad händer ikväll? Blir väl en öl och nån nice film kanske.

15 jan: Har sovit skitdåligt hela natten!!! Ja eller nästan hela veckan. Har aldrig haft nå problem med att sova förr så...Martin jobbar förmiddag så han åkte kl. 05.15. Och kvar låg jag å kunde inte sova. Låg å klia katten Skrållan ett tag och försökte att somna om men inte funka det. Låg bara å fundera! Så jag har nu gått upp och ätit en macka å äppeljuice. Och så har jag tänt en brasa me. Jag börjar inte förrens kl. 10.00 så hade jag inte vaknat så tidigt hade jag haft en skön sovmorgon Hrmf!!! Ska ut å fixa hästarna me...och så ska jag ta bort alla julsakerna. Ut me julen...

Nytt år å nya utmaningar!!! Levet livet...

25 jan: När jag vaknade idag så snöade det...så fint!!! Gick upp å åt frukost å sen ut till stallet! Mina små älsklingar vill ju ha mat me!!! Jag sadlade på Affe å ut i snön. Hmmm...det blev lite styltor under skorna men jag gick upp i skogen där det var djupsnö och då gick det mycket bättre. Jag fattade både vänster å höger galopp och han fattade rätt båda gångerna...sååå duktig!!! Jag körde Bounty me...och Lilla Tira fick följa me på en tur hon me...bakom Bounty!!! Jag körde i skogen i djupsnön och han var mycket nöjd när han kom tillbaks till stallet. Och Tira var så duktig hon me. Knäppte kortet ni ser idag...mycket snö men glada hästar!!! Ska det va vinter så ska det!!! Vill ni veta vad som hänt me min bil??? Nyfiken??? Ha...uha!!!
Sverige vann Bandymatchen idag. Va bra vi e!!! Prata me Sarah & Co om det där. Om Sverige vinner så e det VI som vinner. Och förlorar Sverige så e det Sverige som förlorar!!! Ha Ha...
Jaha...måndag imöra då...å löning!!! Äntligen...

1 feb: Idag var det mycket kallt!!! Termometer visade 13 minusgrader när jag gick upp kl halv nio. Drog på mej långkallingarna och var lite tveksam om jag skulle överleva en ridtur me Affe i detta kalla vädret. Jag gick ut till stallet och Affe gnäggade när jag kom...Tira & Bounty bara stog å glodde dom. Jag klädde på mej en massa kläder å red en sväng me Affe ändå. Det blev ingen tvåtimmarstur direkt men han fick komma ut å röra på sej iallafall. Försöker få honom att coola ner när han skrittar men allt ska gå så himla fort!!!

Nu till dagens händelse: Jag har fått åka rally me rallyföraren Tomas Nilsson. Dom hade plogat upp en isbana vid grängsjö. Fyra stycken bilgalna killar körde runt runt och en massa snörök syntes efter dom. Trodde jag skulle tuppa av!!! Första varvet pirrade det i magen å jag bara skrattade. Men sen hade jag fullt upp å hålla andan. Hrm...det gick fort!!! Bilden e på bilen jag åkte å TACK Tomas för att jag fick åka!!! Gör gärna om det...

4 mars: Jaha...dags för en uppdatering kanske. Fick för mej att ingen läste min blogg men tydligen e det nån som saknat uppdatering så här kommer den...

Vart ska jag börja? Har ju hunnit gjort en del. Jag har varit på två stycken 30-årsfester!!! En för Micke i Knoppe och en för Tomas i Ystisockna...mest drag var det på festen i Knoppe!!! Och fullast blev jag i Knoppe me...opps...

Vad har hänt på hästfronten då? Jo Tira bara äter å äter hon. Hon e så go!!! Och Bounty har jag haft me när jag har varit ute å gått. Så han har fått röra på sej han me. Och så har vi Affe. Red han idag och det gick bra. Han har börjat tappa vinterpäls så jag fick mej en hårig tröja efter borstingen...!!!

Den 8 Maj åker jag och syrran på kryssning. Äntligen...ska bli så jävla kul asså!!! Tänkte höra om några kompisar hänger på...Nån som vill??? Jag längtar redan...

Jobbet: Öhhh??? Som vanligt...

Just ja...var ju på bion Män som hatar kvinnor. SE DEN!!! Den var skitbra. Har inte läst böckerna men behöver man det???

18 mars: I fredags åkte jag in till Hudik och handlade lite. Hämtade även min syrra Malin och vi var på en massa affärer å snurrade runt! Hittade en gardin som jag köpte. Ska ha den på toan. Köpte även två söta tavlor...Martin blir galen på mej!!! Kollade på Let´s Dance när vi kom hem å äntligen fick Elisabeth åka hem...hon skulle ha åkt hem för länge sen enligt mej.

På lördagskvällen var det äntligen dags: DILDOPARTY!!!
Vi var åtta stycken förväntansfulla tjejer och vi fick va vi ville ha...Ida kom kl 19.00 och visade upp sitt sortiment! Många frågor blev det och shit va grejer det finns! Köpte för ca 650 kr och väntar spänt på grejerna...vill ha dom nu!!! Så var det ju melodifestivalfinal me...Hur gick det till när Malina vann??? Tyckte det fanns bättre bidrag än henne faktiskt!!!

På söndagen red jag Affe och Malin körde Bounty. Affe var skitpigg. Tyckte nog det var kul me sällskap och Bounty hängde me bra! Han e såååå söt. Tror Malin tyckte det var roligt. Sen åkte Malin hem... Kul att du kom å hälsa på syrran!!!

Idag red jag Affe...blev en något lugnare ridtur än i söndags!!! Men vilket härligt väder å rida i...

22 mars: Idag har de varit en händelserik dag...tycker jag iallafall!!! Jag vaknade alldeles för tidigt dvs runt 08.00. Gick upp för jag kunde inte sova. Åt frukost och sen ut å rida...trodde jag ja!?! Hmmm...lättare sagt än gjort. Affe fattade direkt vad det var frågan om. Så jag tog in Bounty & Tira. Och sen var det bara Affe kvar då...SUCK!!! Jag provade och locka honom men det sket sej direkt. Han e smart!!! Så jag sprang runt där som en galning efter honom och han vägrade att komma. Men jag hade bestämt mej...rida skulle jag! Såg att han började bli trött å efter en lång springrunda i hagen så fick jag tag i honom Hrm!!! Kändes som att jag fick min dos me motion den dagen!!! Ok, då hade jag fått in alla tre hästarna. Ja då ville Martin ha hjälp me att lasta det vi högg ner igår. Åhhh...jag ville ju rida å inte fixa veden. Snäll som man e följde jag me upp och lastade skopan på traktorn full me virke. Ahhh...var helt slut efter Affeinfångning å sen ska man lasta virke...!!! Som tur var gjorde vi bara en skopa. Bytte sen om och red Affe. Och vad hände när han hade sprungit i hagen??? Jo...en tappsko! Grrr...så jag red en sväng i skogen. Han var duktig...!!! Gick in å fikade å kollade på reprisen av Robinson som gick igår. Skönt å vila...

Kl 13.40 skjutsade jag ner Martin...han spelar badminton på söndagar!!! Och jag åkte till Vattlång å kollade på westernträning...vet inte om det e nåt för mej å Affe men kul å kolla!!!

När jag kom hem så dammsög jag bilen och städa den invändigt...nu e den som ny!!! Och Martin tvättade bilen!!! Ikväll blir det Beck på fyran. Har sett den men går ju inge bra på tv´n!!!

Ja just ja...igår var jag & Martin till pappa i Ljusdal. Hela familyn var där utom Stina. Vi firade Emelie & pappa eftersom dom har fyllt år...GRATTIS!!!

31 mars: Oj...nu var det ett tag sen jag skrev ser jag men ska försöka uppdatera lite vad som har hänt!!!

Förra torsdagen åkte jag till Hudik för att träffa Maria & Marina. Jag har inte träffat dom på 10 år...det var skitkul å träffa dom. Och för er som inte vet: Jag har gått grundskolan me dom. Maria såg ut som då...gjorde väl Marina me fast lite smalare!!! Vi fikade på Skutan. Jag åt bl.a en morotskaka som var äcklig. Den var hård på kanterna å det värsta av allt var att jag betalde hela 27 kr för den!!!

På Fredagen var jag till Marianne i Harmånger på Afterwork. Vi lagade tacos tillsammans och pratade en massa strunt!!! Vi var 10 stycken postisar. Ha Ha...vissa blev lite full men jag var nykter å körde!!!
På lördagen städade jag...uha...på kvällen kom henka å åt middag me oss. Och senare kom emma å Andreas. Vi spelade biljard, kollade på tv å snacka en massa skit haha...det var trevligt!

Magnus vann ju Let´s Dance...han e otrolig!!! Magnus rules...

Och idag red jag Affe. Det var så skönt i solen...kanske våren äntligen e på väg...Jag red runt berget å såg fem rådjur. Dom bara stog å glodde på mej...som om vi var en i gänget!!! Affe var pigg men han var duktig!

Börjar bli trött...så nu blir det sängen!!! Here I come...

5 april: Igår var det riktig vårvärme...satt ute en stund i solen å bara slappa...hur skönt som helst!!! På kvällen var vi till Henka å grilla. Killarna hade fullt upp me å få ihop grillen. Ett tips: Försök inte att få ihop en grill 10 minuter innan ni ska grilla!!! Kändes som det tog evigheter att få ihop den men till slut så kunde vi grilla köttet. Gött var det...första grillningen detta år!

Senare skjutsade Martin in Tomas å Henka till Hudik...UTGÅNG!!! Stannade hemma...men följde me kl 01.30 å hämtade dom. Somnade kl 03.00 så idag e jag tröttare än tröttast!!! Tittar ut å det e inte sol. Det e moln över hela himlen...man blir ju inte piggare av det direkt. Tänkte ta en ridtur me Affe och köra en sväng me Bounty!!! Kanske åker en sväng till Emma å hälsar på ikväll me...Ciao...Livet leker!!!

11 april: Så blev det långfredag och långhelg! Vaknade imorse att solen sken in i sovrummet å ja kunde inte fortsätta sova. Det var varmt under täcket! Gick upp å åt frukost. Sen drog jag å Martin ner på byn. Vi åkte till Högen för att kolla när dom angla. Å söp...för fy vad alla söp...!!! Men kanske det som e lite meningen me. Ingen verka bry sej om anglingsgrejerna...alla bara söp å snacka! Martins brorsa Emil var i sitt esse. Tröttnade på att vara där efter ett tag å åkte hem.

Mina fyrbenta älsklingar stog i solen å njöt...men slapp inte ut å röra på sej!!! Körde Bounty en sväng i skogen me Tira efter. Tira e så duktig å Bounty me. Men va hår dom fäller...
Red sen en sväng me Affe. Idag var han envis. Ville inte gå på tygeln. Men till slut gav han sej. Tur var väl det för jag hölla på å bli galen på han. Men han tyckte väl att han kunde få gö som han ville han.

Åkte sen ner till Martins mamma å åt middag...gott var det!!! Tittade på Annas kille när han låg å sov...fyllesov!
Sen åkte vi till Anna å Rickard i Rännsjön en sväng. Åt glass å hjortronsylt. Och kollade på Talang 2009.
Va gjorde vi sen? Jo...var till Henka. Och han å Tomas övertalade Martin att följa me dom ut ikväll...i Gnarp!!! Å dom lyckades...trodde jag aldrig. Och vem fick va chaffis då? Jo...JAG!!! Så nu sitter jag här...ensam...å väntar på att jag ska hämta dom! Roligare har man ju haft. Ska titta på tv en sväng nu...
Imorgon när Martin klagar på huvevärk så går jag ut å rider en mysig ridtur!!!

23 april: Dags för en uppdatering kanske, men har vart helt slut hela veckan...Men ska väl försöka att dikta ner lite!!!

Den 18-18 april var jag på Krafturs bana. Jag hjälpte till i sektariatat...stava jag rätt??? Fick se väldigt många fina ekipage!!! Men efter lördagen var jag lagomt mör...Gick upp klockan halv 5 på söndagen. Ville ju ligga kvar i sängen me Martin. For upp till sarah å åkte me henne upp idag. Hon skulle ändå tävla! Var ännu tröttare på söndagkväll...tror mina ögon gick i kors vissa stunder! Satte mej i soffan när jag kom hem å slocknade på 5 röda! Blev en behövlig tupplur på soffan...tills Martin väckte mej!!!

Hmmm...vi e kattvakt åt Per-Albin denna vecka. Lennart skulle bort å vi ville hemskt gärna va kattvakt. Det e våran Skrållans barn, men hon e inte så kärvänlig mot honom, men Nitro verkar gilla honom!!!

Red Affe igår. Han gick jättefint på tygeln ändå tills vi skulle galoppera...Huve upp och full fart framåt...han orkar inte bära sej i galoppen än. Körde Bounty en sväng me och Tira följde me där bak! Kunde inte hålla mej när jag kom in i stallet...tog Affes sadel å la den på Tiras rygg. Ingen stor reaktion av Tira. Hämtade en liten pall. Och satt fast Tira me grimskaft i en påle. Shit...ställde mej på pallen å satte mej försiktigt i sadeln...vilken häftig känsla!!! Tira var lugn, hon bara stog å nosade på mina fötter!!! Men får vänta ett tag till innan jag kan börja rida in henne ordentligt, men nu har jag provsuttit henne iallafall...

Idag har det varit riktigt varmt...tror att sommaren kommer i år me!!! Imörs ska jag å Martin på Grillparty hos mamma å Co!!!
Nu ropar duschen på mej så det e nog bäst å lyda...Tjingeling...!!!



Jag...



Martin hade tråkigt en kväll så...

Nytt...

Hade en annan blogg tidigare men tyckte denna verkade roligare...
Detta hände i mitt liv 2008:

15 maj: Idag har jag ridit Affe. Jag red mot crossbanan. Han var otroligt pigg...trodde jag skulle bli utan armar ett tag. Han älskar att galoppera ju!!! Jag försökte att forma honom lite i traven och det gick bra vissa stunder. Han e så go! Vad har hänt mer ida??? Hmmm, har släppt dom i lilla sommarhagen och dom blev helt vilda. Benen for i luften...

16 maj: Jobbat som vanligt ida. Åkte sen in till Hudik en sväng. Martin skulle köpa nå saker till hans nya cross. Hrm...så ingen ridning idag!!! Tror Affe e glad att slippa. Går o väntar på att våran katt Skrållan ska föda. Hon e som en padda nu! Ska springa upp o slänga in en vedpinne nu innan det slocknar helt...Ciao

20 maj: Vad har hänt idag? Jo, vart på möte i Älgered...skitkul!!! För alla som vill veta: I helgen fick Affe nya skor och Tira och Bounty blev verkade. Alla tre skötte sej kanonfint. Hovslagaren var som vanligt sent, men vad gör de? Jag hann både rida Affe och köra Bounty så...Iallafall så har vi fått nya familjemedlemmar...Jo, det e sant! Skrållan fick sex stycken kattungar i måndags tror ja. Det var ett helt företag att få fram dom. Hon hade lagt sej under ladugårdsgolvet så Martin fick bryta upp nå plankor för att få fram dom små liven. Men Guuuuuuuud, så söta dom e!!! Nån som vet nån som vill ha kattungar??? Hör av er...Vart mycket att gö på jobbet som vanligt men hann sluta i tid idag. Skönt!!! Nä, säsongsavslutning av Andra Avenyn lockar klockan 22.00.Ska hinna ut till hästarna, duscha å borsta tänderna så Natti Natti...

22 maj: Shit! Idag har jag haft så himla mycke att tänka på. Suck...ja, ja...som vanligt på jobbet...nästan iallafall!!! For hem som ett spjut och ringde till Emma. Jag selade på Bounty och sen iväg till henne. Jag körde genom skogen och vet ni vad vi möter? En skogstraktor!!! Snacka om panik. Men som tur var så gled han in på sidan och släppte förbi oss. Tack föraren!!! När jag kom till Emma så tog jag in Bounty i hennes stall och sen gick vi ner och kollade på hennes långhåriga kossor...urgulliga ju!!! Gick sen in och pustade ut lite. Senare så körde jag hem. Har nyss duschat och pillar lite på datan nu...Chio!!!

24 maj: Har idag vart på Krafturs tävling och hjälpt till. Många fina hästar var det där...Jag hjälpte till i sekretariatat. Vi hade tur me vädret denna gång iallafall...Sol och lite vind!!! Var där till eftermiddan. När jag kom hem så red jag Affe. Blev mycke galopp. Han var pigg!!! Hade såklart klätt på mej alldeles för mycket kläder. Trodde att det skulle va kallare ja!!! Vet ni vem jag träffa på ICA i Hudik igår då??? Jo, Sandra Berglund. Har inte träffat henne på ja typ 10 år. Henne umgicks jag jämt me förr. Var skitkul att träffa henne. Ska hälsa på henne nå framöver här. Hon bor ju bara i Jättendal...Nä, ska gö nå nytta nu...Bye Bye!!!

25 maj: Har vart på Krafturs tävling ida me. Idag var det soligt å fint!!! Många fina ekipage. Blev klar i god tid. Kortet bredvid e knäppt på lunchen. Men svårt att knäppa bra bilder på sej själv... När jag kom hem så lasttränade jag Tira & Bounty. Inte det lättaste ska ni veta!!! Började me Tira och det gick segt från början men sen kom jag på en teknik som jag tror funkar. In kom hon...men har fortfarande ont i händerna efter allt dragandes...glömde handskarna!!! Bounty skuttade in ...enkelt. Men tror att han tyckte det var nice när Tira stod där!!! Åkte en sväng och lastade ur. E bara att hoppas att allt går bra när man väl ska iväg på nå...Öhhh...blir en lugn kväll ikväll . Ska upp å glo på tv nu!!! See you...

27 maj: Idag har det varit varmt...å soligt!!! På eftermiddagen körde jag Bounty och det gick bra...eller det gick segt. Småkusarna har börjat komma i hästhagen. Dom står o kvastar me svansarna och det kliar i hårbotten när man går upp till dom...äntligen sommar!!! Har inget annat att tillägga så...glöm inte att skriva i gästboken...TACK!!!

1 juni: Igår var det cruising i Bergsjö!!! Vilket drag...åkte ner runt halv åtta ja. Och stog å sålde hamburgare till kl 23. Sålde mycket hamburgare!!! Gick sen me Malin och kollade på alla bilar. Åkte Saab v4 me Emma å Andreas...men varför byggde dom detta farthinder vid kiosken??? Det förstörde ju hela cruisingen...det blev lång lång bilkö. Var där till ett och åkte sen caddy hem! Kul att det händer nå i Bergsjö...
Idag var det som att gå in i en bastu när man gick ut. Var otroligt varmt...30 plus? Malin körde Bounty och jag red Affe. Affe var pigg och Bounty sprang på som vanligt!!! Blev sen en glass på Aivas och solning på verandan...Pöss Pöss...

4 juni: Hallå!!! Var in till Hudik ida och vaccinerade Tira & Bounty. Båda två var duktiga och gick in nästan av sej själv i transporten. Tur jag slapp lasta ur dom i Hudik!!! Började jobba kl 10 ida. Skitvarmt och mängder me reklam...kan det bli värre??? Fick även veta vart jag ska köra i sommar innan semestern...hihi. Har inte hunnit rida nå idag. Släppte ner dom till den "lilla" sommarhagen och dom blev glada. Ahhhhh...laddar till nationaldagen nu ja...jag & mamma ska ju åka färja till Mariehamn då...NICE!!! Ska backa in transporten under tak nu...Bye Bye!!!

15 juni: Hänt mycket nu...vart ska jag börja? Jo, den där kryssningen jag & mamma var på...vilken resa!!! God mat och rolig underhållning och dans! Vi gick och la oss kl 06.00..inga detaljer!!! Vi åker igen i augusti...e det nån som vill me??? Har fixat sommathagen åt hästarna. Var helt slut efter men glada blev dom! Det e mycket hallonbuskar i hagen så nu blir det till å äta hallon för dom...Och igår ringde Emma och frågade om vi kunde hämta henne och hennes kille Andreas. Dom hade fått fel på bilen. Kör aldrig Mercedes haha...det ska va BMW!!! Kom hem
kl halv ett...skittrött!!! Vaknade kl 11 dan efter. Men vad gör man inte för sina poolers? Ska ut och ta en ridtur på Affe nu!!!

22 juni: På midsommaraftonen åkte jag & Martin på fest i Knoppe hos Sarah & Micke. Shit vilken fest...Va kul å vara där...och träffa allt folk!!! Hände ju lite saker där me...Full blev man som vanligt. Åkte hem runt halv tre...och somnade lugnt å fint i sängen...Dan efter var värre. Sov till 11 och låg på soffan halva dagen. Var till Anna & Magnus på knytkalas på eftermiddagen. Blev proppmätt!!! Och idag...ska väl ut och rida en sväng på Affe nu. Solen skiner! Hej så länge...

7 juli: Jobbat som vanligt idag! På eftermiddagen var Sarah och hennes mamma hit och gjorde en vandring runt i huset, stallet och sen kollade dom på Tira. Var kul att Sarah äntligen kom hit!!! Senare kom Emma hit. Hon red hit me Gnyfari. Han fick stå i Affes box medans vi gick in och åt glass och spelade biljard!!! Emma vann två och jag en matsch...FAN!!! Måste hårdträna på kvällarna...Martin har vart i Brännbo på minnesstund för Kim...snyft! Och så kommer Martin hem och säger att han har anmält oss på 50-årsfest den 2 augusti. Men vi ska ju ha logfest den helgen. Äh, Martin får åka ensam...får se hur det löser sej! Men jag vill ha logfest ja...Grrr!!!Ciao...

15 juli: ...kan rapportera att det blir logfest den 2 augusti på Bergsjödagen hemma hos oss!!! Har jobbar som vanligt idag. När jag kom hem så åkte jag och Martin till Andreas & Emmas stuga i Hånick. Det var tänkt att vi skulle bada och åka ring efter deras båt men tro på sjutton...när vi kom dit så mulnade det på och vi kände lite regnstänk. Typiskt! Men vi hade me oss fika så vi satt där ute ett tag och fikade! Mums...
Sen åkte vi hem till Andreas och Emma och kollade på deras långhåriga kossor. Hur gulliga som helst...hela 8 stycken!!! Hoppas värmen kommer i augusti när jag har semester!!!

21 juli: Vaddå sommar? Har inte varit många soliga dagar denna sommar. Har semester om en vecka och då hoppas jag verkligen att värmen kommer...
Hämtade hem Bounty igår. Han har varit hon Ida som sällskap åt en av hennes ponnyes!!! Martin följde me och cyklade me honom hem sen. Jag cyklade bakom och det såg helkul ut...men det funkade!!! Har jobbat idag...suck! En vecka kvar innan semestern...Våran kattunge har flyttat hemifrån nu. Han e hos Lennart i Vade och har fått namnet Per-Albin...inte mitt namnförslag direkt men...Har förresten börjat äta kött...och det funkar bra än så länge!

24 juli: ...har sommaren äntligen kommit??? Verkar så iallafall för idag har det varit otroligt varmt. Tur man snart har semester...
Jag & Martin satt och kolla hur många vi har bjudit till logfesten och vi kom snabbt upp i ca 30 pers. Vilken fest det blir!!! Ska bli skitkul ju...ska bjuda på tacos me. Jobbigt att hacka allt och beräkna hur mycket man ska köpa...ska slå en pling till mamma och höra!!! Jobbat som vanligt idag...bara en dag kvar!!!
På eftermiddagen selade jag på köttbullen Bounty och tog på vagnen och när jag kom till halva gårdsplanen så märkte jag att hjulet var platt på ena sida...FAN!!! Gick till Martin och han sa att det hade exploderat...FAN igen!!! Så nu blir det slang nästa för motioneras ska han!!! Ska ut och gå en sväng me Martin och Henka snart...

3 aug: ...igår hade vi logfest. Var först på ponnyridnig nere på byn me Bounty. Det e ju Bergsjödagen idag så många barn som ville rida...Sen åkte jag hem och började hacka en massa grönsaker. Vi ska bjuda på tacos. Tur man fick hjälp av Henka...TACK!!! Klockan 19.00 kom nästan allihopa och vi åt en massa mat. Men Gud så mat det blev över...kan äta tacos i flera veckor vi!!! Synd det regna. Senare åkte många ner till Parken men jag & Martin var hemma vi. Vi var ca 10 pers. som var kvar. Vi spelade biljard och hade det trevligt. Grannen Jonas och hans flickvän kom över. Martin har gått i skolan me honom. Det blev en rätt så lugn kväll ändå. Blev det när alla åkte ner till Parken men skönt det me...

15 aug: Ja då var det dags igen! På onsdagsmorgonen hoppa jag & mamsen på bussen ner till Ålandskryssningen. Var segt men det gick. När vi väl kom på båten kändes det otroligt skönt. Vi gick upp till hytten och direkt ner till Taxfreen. Måste ju ha nå å dricka i hytten me...Kl. 19.00 åt vi buffén...åhh vad mätt ja blev!!! Det fanns tamme fan allt där...Efter det gick vi till baren och började drickandet...hihi!!! Det var dansband längst fram och så var det lite mer disco i mitten. Mmmm...många goa drinkar!!! Å full blev man ju som vanligt...Vill ni veta detaljer??? Kontakta mej personligen, tack!!! Gick till hyttan kl. 04.30...barerna stängde ju kl. 04.00. Somnade kl 05.00...PIIIIIIIIIIIIIIP...vaknade kl 08.30 av väckarklockan. Var bara att stiga upp och gö sej i ordning för frukosten vill man inte missa. Det e ju det bästa av allt!!! Blev fler besök i Taxfreen...Bussresan hem gick bra. Jag & mamma kunde bara hålla me varann om att det var en lyckad resa...måste vi gö om kära mamsen!!! E skittrött nu...SNAAAAAAAAAAAAAARK............

17 aug: Igår var vi till Sarah & Micke i Knoppe på kräftskiva. Shit, vilken fest!!! Vi åt kl 19.00. Vi var ca 15 stycken kanske. Åt kräftor på löpande band...å gott var det!!! Jag drack Bacardi Breezer. Det blev lite kallt å sitta ute så efter vi ätit gick vi in å satte oss. Varmare inne. Pratade me massa Gnarpsbon som Micke kände. Nu har deras postlådor fått ett ansikte! Vi drack å drack och till slut satt Sarah å halvsov i soffan...hon såg trött å full ut!!! Tror vi åkte hem runt halv 2 elle nå´t. Tänkte tacka Sarah men hon låg å sov så istället tacka jag Micke å krama om honom...!!! Idag har jag ridit Affe...allt gick bra. Ätit hemmagjord pizza hos Henka på eftermiddagen...mums!!! En veckas semester kvar!

6 sep: Igår var jag & Martin in till marknaden i Hudik. Och massa folk var det där som vanligt. Hittade lite smått & gott där...inga problem att gö av med pengar här inte!
Åkte sen hem och kollade på en film. Jag somnade på soffan ja. Skit ont i ryggen när jag vakna och kunde knappt kliva upp.
Idag var vi och hälsa på Per-Albin. Lennarts katt som han fick av oss. Han var så go!!! Var till Karin en sväng me...hade lite vi skulle planera inför invigningen av Krafturbanan. Och nu e jag hemma och ska snart kila upp och kolla på en film till...köpte en del igår!

13 sep: PIIIIIIIIIP!!!!! Klockan ringer för fullt...bara att stiga upp!!! Ska till Slätterne idag och hjälpa till i seketariatet. Men först var jag till Vade och hälsade på Per-Albin...vilken läckerbit han e!!! Var på Slätterne runt halv 11 och hästar överallt...kollade upp på himlen och det var inte en blå fläck ens och solen fick jag drömma om! Och när jag kom in till seketariatet var det inte nå varmare där heller...suck!!! Kläderna på...allt gick bra! Alla satt kvar på sina hästar och fina poäng blev det me! Åkte hem runt 17.30. Stack ner till pizzan och beställde hem en tonfiskrulle och mums va gött det va!!! Sitter och pillar på datan nu...ska snart gå upp och tända i kamin och trycka ner mej i soffan...

27 sep: ...så har man fyllt år då...25 år!!! Shit vad tiden går fort. Jag hade middag här på fredagen. Få se...det var jag, Martin, Sarah, Micke, Emma, Andreas, Henka, Ante och Karin. Jag bjöd på tacos. och tårta såklart efteråt. Vi satt och snacka en massa och hade det trevligt. Sarah spelade biljard hela kvällen...du e välkommen tillbaks Sarah!!! Och spöa Martin igen hihi!!! Jonke kom lite senare han me. Vi drack å vi drack...Sarah och Micke var kvar sist av alla...dom åkte hem kl 03.00. Men kul hade vi...hihi!!! Vad har hänt mer? Mycket möten hela veckan...Martin blir tokig på mej. Idag har jag tagit hem hästarna från grannen. Började bli lite me gröngräs där. Och vet ni...Martin hjälpte mej att virra ihop tråden. Det underlätta väldigt mycket att va två. Glömde skriva att jag fick en bärbar data av Martin. TACK ÄLSKLING!!!

30 sep: I söndags kl. 06.00 stog Sarah ute på våran gårdsplan och var redo!!! Kan väl inte påstå att jag var jättepigg...gick och la mej kl 23.30 kvällen innan och sen upp kl 05.30. Hoppade glatt in i bilen...sen bar det ner till Strömsholm. Bytte lite hästar. Sarah hade med sej Aleiga och bytte till sej en jättefin 11-årig valack. Och bara nån timme kom nästa hästköp. En FET fux...efter mycket prat så åkte vi hem me två FETA hästar i transporten...hemresan var dryg. Tack Sarah för all tokprat vi hade!!! Kul och prata me nån vettig som har samma tankar...haha!!! Somnade direkt när jag kom hem. Var ute och körde Bounty igår...han e såååå go!!! Pauline var här en sväng idag...kul du kom förbi!!!

5 okt: Idag lastade jag Affe å drog till Knoppe. Jag, Sarah å Pernilla planerade att göra en härlig långritt tillsammans med våra glada hästar. Vi sadlade på å drog iväg. Tror Affe tyckte att det var skoj!!! Vi stannade efter halva vägen och vad stog där? Jo, en fikakorg som bara var till oss!!! Varmt kaffe och kanelbulle såklart på kanelbullensdag! Det smakade underbart...Tack Sarah!!! Vi red sen tillbaka. Måste vi göra om...Affe var lite krångligare å lasta hem men in kom han till slut...suck! På eftermiddagen var vi hos Henka å åt pizza. Gott men man blir ju jämnt så mätt! Oj, ser att klockan e efter ett. Då var jag på långtur igår ju!? Sitter å kollar på Boogie Nights. Har nyss börjat så blir väl att jag somnar innan den e slut. Och Martin ligger däckad han me...Ciao!!!

7 okt: Gick upp kl. 7. Trött som satan...gick och la oss sent!!! På jobbet var det som vanligt...vissa gladare än andra och andra surare än andra! Hrm...körde Gnarp idag och det var sej likt! Kom hem strax efter 16. Vad sjutton har jag gjort idag egentligen? Hmmm...lagade mat. Har gjort lite nyttiga saker faktiskt...tvättat, dammsuge och vattnat mina snygga blommor!!! Har eldat som bara den på övervåningen nu så Martin kommer få en chock när han kommer upp...Shit, kollade på termometern och det var 29...ja du läste rätt hela 29 grader varmt!!! Tror ni vi fryser inatt??? Kollar på Bodyguard nu...har sett den flera gånger men e bara tråkigt på tv´n ju. Emma kommer hem ihelgen. Får se om vi hittar på nå...hon e en rolig prick!!! Ska byta om till pyjamas nu innan jag smälter bort...

9 okt: Svartsjuka e nog den värsta av alla sjukdomar...!!! Och ibland kan det gå helt överstyr...men hur vet man att det e svartsjuka man har drabbats av? Frågar man den som e svartsjuk så nekar personen säkert...Svartsjuk? Nej, det e jag inte!!! Men om man inte e svartsjuk vad e det då för sjukdom man drabbats av? Det e en mystisk sjukdom som kryper fram...och den kan bli hur farlig som helst! Vad finns det för botemedel då? Inte fan vet ja? Den som vet kan gärna tipsa!!! Jag har en teori: Svartsjuka e svårt att bota och kan bara botas av den svartsjuke själv!!! Eller??? Chilivippen...

11 okt: Idag åkte jag till ridbanan på Moon!!! Jag tog min kära klenod: Puch Dakotan...allt gick bra. Jag kom dit utan att skada mej. Vi hade KM så jag klockade alla ekipage. Många fina hästar men tyvärr åkte två stycken av, men gick bra! Var där till klockan 12.00. Tog sen Dakotan hem och eftersom det hade regnat natten innan så var det en står vattenpöl i skogen. Åkte rätt genom och naturligtvis fastna ja!!! Grrrrrr...blev skitarg på mopeden!!! Jag lyckades dra upp den till det torra och tror ni jag fick i gång den? INTE!!! Jag blev så förbannad på mopeden. Ringde till Martin och försökte få igång den via telefon. Men icke...hade bara lust att slänga den i vattnet igen. Jag började rulla den och till slut...äntligen...startade den! JIPPI!!! Gasade hem fort som sjutton och in på lon...ska inte åka moped på länge!!! På kvällen kom Ante hit och vi grillade...Gött...

17 okt: Har äntligen haft en ledig dag, men inte fick man sova för det! gick upp kl 07.30...tog ut hästarna. gjorde iordning mej och sen åkte jag och Martin in till Hudik. var bla på Granngården och köpte hästfoder. Men hann inte me alla butiker jag hade velat in på eftersom Martin var me. Åt på Frasses och det var en massa skolungar som var där och var högljudda!!! Vi var även inne och bytte data. Den som vi fick me hem först var det ingen bluetooth på fast vi hade betalat för det så vi fick en helt ny!!! Med bluetooth på...och den funkar kanon.
Hmmm...har inte gjort så mycket idag. Städat lite...har varit så trött! GoKväll...

19 okt: Ännu en solig dag. Var lite seg på morgonen för Emma, Andreas och Ante var är igår. Vi spelade biljard, drack lite och kollade på film. En mysig och lugn kväll. Jag red Affe på förmiddagen idag och när jag red förbi Mikaelas stall så var hon och en kompis på väg ut på en ridtur dom me. Mikaela red Bebis oh hennes kompis körde Barbie...men Barbie skritta så långsamt så jag red långt före dom. Affe sprang på bra!!! Och svettig blev han...när jag kom hem så körde jag Bounty en sväng runt Rännsjön. Han tyckte det var kul. Avmaskade alla tre hästarna idag!!! Och igår var jag och red i Knoppe. Red först Diana...jättesnäll! Och sen en långtur på Stormur...men jisses, vad kul han va och rida och söt me!!! Tack Sarah för jag fick komma och rida dom...hihi!!! Ska kolla på Andra Avenyn snart...Go Kväll...

24 okt: Gick upp kl halv sex. Var skittrött...kunde inte somna igår! Tog ut hästarna och åt frukost. Gääääääääsp...åkte till jobbet kvart över sju. Jag körde Sörfjärden-Norrfjärden idag och det gick som smort. Vad sjutton har jag gjort idag? När jag kom hem mockade jag. Martins mamma och pappa var här oh bytte till vinterdäck på deras bilar! I år vill jag ha en riktig vit vinter!!! Holmsten var hit med Per-Albin. Vi ska va kattvakt igen medans han e borta men han e så go så...Går ganska bra ihop me våra katter. Åkte till Jonny & Mikaela på kvällen å spela poker...vi gick plus denna gång...Grattis!!! Nä, nu ska jag kolla på tv...CIAO!!!Pöss till alla goa människor!!!

29 okt: Ahhhhhhhhh............idag på eftermiddagen kom första snöflingorna. Ahhhhhhhh.....PANIK!!! Inga vinterskor på Affe, dom förbaskade plaststolparna som jag skulle ha tagit hem från sommarhagen e kvar och inga täcken på hästarna. Ja, ja...jag vet att dom inte fryser men tanken dök upp!!! E man hästnörd så e man!!! Själv går jag ut i gympaskor utan tjocksockar, ingen halsduk och en enkel jacka. Hmmm...var e mina kängor, halsduken och vinterjackan??? Suck...kylan kom som en chock! Det e lika samma år. Martin bytte till vinterdäck på bilen igår...
Sitter å kollar på Bonde söker fru och bögen valde inte MIN favorit. Han som var sååååå charmig...snyft. Han blev ju skitlessen att han inte blev vald! Jävla skit! Men nå´t som var bra var att killen från Näsviken blev vald utav Hannah!!! Grrrrrrrrrrr...alla e ju så feg. Ingen som vågar ta tag i bonden å grovhångla!!! Hi Hi...Hoppas på en smarrig fortsättning...
Ska ut å ta in mina fyrbenta älsklingar...Pöss på er!!!

2 nov: Vaknade tidigt imorse av att Per-Albin (katten) ville gosa. Var bara att kliva upp. Syrran Emelie kom hit klockan 11. Vi tog en ridtur. Emelie red Affe och jag körde Bounty. Wow...vilken fart det var på dom båda!!! Affe var pigg! Det var otroligt skönt väder ute. Bounty sprang på bra han me...svettiga blev dom. Kul att du kom Emelie...
På kvällen kom Henka hit och åt middag: Spaghetti me köttfärssås och ostkaka me saftsås till efterrätt. GOTT!!!
E trött som en soffpotatis...blir en tidig kväll ikväll...

4 nov: Vaknade tidigt imorse av att Per-Albin (katten) ville gosa. Var bara att kliva upp. Syrran Emelie kom hit klockan 11. Vi tog en ridtur. Emelie red Affe och jag körde Bounty. Wow...vilken fart det var på dom båda!!! Affe var pigg! Det var otroligt skönt väder ute. Bounty sprang på bra han me...svettiga blev dom. Kul att du kom Emelie...
På kvällen kom Henka hit och åt middag: Spaghetti me köttfärssås och ostkaka me saftsås till efterrätt. GOTT!!!
E trött som en soffpotatis...blir en tidig kväll ikväll...

10 nov: Igår var jag till min kära pappa...det var ju Farsdag! Malin, Kajsa och de två hundarna Dessi och Danne var där. Vi åt fläskkarré. Och efter det åt vi tårta och kaffe. Bra gjort pappa!!! Av mej fick pappa en tröja och den passade. Jag var där några timmar och sen drog jag hem. Det var kul å träffa allihopa!!! I fredags åt vi middag hos Martins mamma. Tack för en god middag, Barbro! Och i lördags var vi hos Martins pappa och Monika och åt middag. Tack för en god middag Erik & Monika! Hm...måndag och ännu en lååååång vecka väntar. Kollade nyss på Färjan på Femman och inser att jag bara måste åka båt snart igen. Längtar dit ju...Men känner inte igen nån av personalen sen jag åkte!!! Malin och mamma åker igen den 1:a december på julbord! Nä...nu ska jag ut och kolla till hästarna...Ciao för denna gång!!!

12 nov: Idag när jag kom hem från jobbet var jag hel seg. Jag lagade lite mat och åt och kollade lite på tv. Kände mej allmänt hängig. Lite ont i huve me. Vet inte om jag tänker för mycket!!! När jag låg i soffan så fundera jag på om jag skulle ta en ridtur me Affe. Så jag klädde på mej och gick ut till stallet. Tog in alla tre hästarna. Sadlade på och ut i mörkret!!! Minusgrader...tur det var fullmåne. Det lyste upp väldigt bra. Tog inte ens me pannlampan. Men minusgrader och inge snö...stenhårt!!! Det kändes som att rida på btong. Det blev lite trav och mycket skritt. Affe ville galoppera...så jag släppte iväg honom i skogen. Så han fick springa av sej lite!!! Skönt att komma ut...bara man kommer ut så! Ska försöka att lägga mej tidigt ikväll men det vet man ju hur det brukar bli...GoKväll!!!
SMILE!!!

21 nov: Äntligen fredag!!! Har jobbat idag och det var svinhalt vid typ alla postlådor...gled förbi en massa. I me backen...
Efter jobbet åkte jag å Martin in till Hudik. Vi var å köpte en ny perkulator. Våran gamla bryggde the och det vill man ju inte ha!!! Vi var på Ica och köpte mat me. Guuud...har redan börjat me julsaker!!!
Har knappt köpt en enda julklapp...PANIK!!! Eller borde jag vara lugn?
När jag kom hem fixade jag hästarna och när jag kom in kollade jag på upplösningen av Idol. Och lilla Anna åkte ur!!! Endast en tjej kvar nu och hur fan kunde Anna åka ut? Tyckte att Johan skulle åkt ut istället...GRRR!!! Men jag skiter i vem som vinner...gör Kevin en skiva så e det den jag köper isåfall.
Jaha...vad ska man hitta på nu då? Kanske går det nån bra film!!! Ska lägga in ved i panna innan det slocknar...

28 nov: ...Hmmm...äntligen fredag!!! Som vanligt på jobbet...mycket att gö!
När jag kom hem mockade jag SKIT!!! Var ner på byn och hämtade mamma...Välkommen hit morsan...! Vi åkte till Stora Gnarp å åt pizza. Jag åt en kebabtallrik me vitlökssås...Mums! Martin betala. Och vet ni...jag har smakat på årets första...ja första glögg. Jag och mamma öppna nå glögg hon hade me och den var sååååå god...Skål!!! Inatt eller vad blir det? Imorgon på morgonen...asså lördag morgon ska jag å mamma upp kl 03.30...för klockan 04.30 går bussen från Jättendal ner till Stockholm och den vill vi verkligen inte missa e! Vi hästnördar ska ner å kolla på Globen Horse Show!!! Ska bli askul ju...kanske hittar jag nån bra julkalpp me???
Och du Emelie...möt oss på stan så tar vi en fika! Grrrrr....
Har nu druckit lite glögg å e inne på en burk päroncider och det börjar snurra i huve mitt...ska lägga in ved i panna innan det slocknar men återkommer om den stora händelsen imöra...

5 dec: Hallå där!!! Oops...har inte haft tid att skriva på ett tag. Förra helgen var jag å mamma ner till Stockholm. Vi åkte från Jättendal kl 04.30...TRÖTT!!! Vi var ca 21 trötta tjejer som åkte. Försökte å sova på bussen men alla vet väl att det inte e den bästa sovplatsen. Man sitter ihopsjunken och man kan inte sträcka ut bena. Jag hade tagit me min MP3 så jag å mamma satt me varsit öra å lyssnade på bla Magnus Uggla...han e härlig!!! Kom ner till stora Stockholm ca 08.30. Tog tunnelbanan direkt till cenrala stockholm. Ahhhh...vad mycke folk!!! Får panik ju...folk överallt...Ahhhh!!! Vi gick och kollade lite...hittade bla en snygg tröja. Träffade syrran Emelie mitt på dagen å åt lunch me henne. Hon har tagit det stora steget å flyttat hit...bevare mej väl...kändes bra att hon var me. Hon hitter ju lite mer än oss kändes det som liksom...Åt en helt underbar god lunch...Tack Emelie!!! För det var hon som bjöd. Globen Horse Show började kl 19.00. Runt kl 15.00 åkte vi tunnelbana mot Globen. Shit..mer folk denna gång å trångt me. Asså...skulle inte kunna bo där. Vi gick in på Globen och kolla på alla utställare å försäljare. Köpte bla reflexer å strumpor!!! Gick sen in på köpcentrumet breve Globen. Satt där på ett café å kollade på folk å kopplade av. Och då kom man på hur trött man egentligen var...ögonlocken kändes som blyklumpar! När klockan började närma sej 19.00 var jag å mamma redan på plats. Mä va folk...10 222 besökare!!! Vi fick se en otroligt bra inledning me Rednex. Det rullade på me bla hoppning, fyrspann å en massa annat roligt. Alla e ju så duktiga!!! Julavslutning runt 23.00. Åkte från Stockholm runt 23.30. Jag sov bättre i bussen på vägen hem men jag å mamma poppade Magnus Uggla fast vi sov!!! Kom till Jättendal runt 03.45. Och vet ni va som hände??? Karl-Erik som hämtade oss ställde sej bakom bussen och när bussen körde iväg så gled han bakom. Det hade regnat och var skithalt på parkeringen. Så Karl-Erik fick sidospegeln invinklad och en repa på dörren. Tokigt värre och mitt i natten me...men tror det löser sej!!! Hem och sängen omedelbums. Inga problm me å somna direkt. Vilken resa...nästa år åker vi igen!!! Hoppas du följer me mamma...

11 dec: Nu har det äntligen kommit mycke snö...hoppas bara att det ligger kvar tills julaftonen. För några dagar sen åkte jag tefat efter Bounty...shit, vilken fart det var i han!!! Det såg säkert skitkul ut...och kul var det me!!! Vi både galopperade å travade i full fart...han e ju så go!!! Red även Affe och det var så fint när den hängde ner från träden på stigen. Han var pigg han me. Var in till Hudik igår och hälsade på pappa och handlade lite julklappar. Kul att träffa pappa!!! Martin fyller år den 14 december. Till han köpte jag en ny dammsugare och ett paket dammsugarpåsar till såklart!!! Tror ni han blir glad??? Återkommer me kommentar...CIAO!!!

13 dec: HaHa...Martin skulle va snäll och skotta åt mej utanför stallet. Och jag hade ställt upp mitt tefat och linorna så fint utanför stallet. Han gick där med snöslungan å så fick han se nå blått å nå lila. Ni kan ju gissa va det va??? Kan ju säga att det var tur att man inte va hemma då för man fick allt höra när man kom hem!!! Tur att han hade hunnit lugna sej lite när jag kom hem...men fick mej ett mycket gott skratt!!! Tack älskling för att du skottade åt mej...Kollade nyss på på termometern...14 GRADER!!! Shit...långkallingar nästa!!! Martin fyller år på söndag så vi har haft fullt hus ikväll. Martins pappa å Lennart har spelat biljard ikväll å dom visste inte ens att det var den vita kulan man skulle stöta på...HAHA!!! Skitkul å se på dom ju. Har blive lite groggar...gulp...hick...juice å passoua. Hmm Felstavat? Men gött e det. Grabbarna kollar på Meningen me livet. Tror jag ser det varje gång vi har besök. Var på julbord igår på Berggården me Trimagänget å det var helt okej. Mätt blev ja!!!

21 dec: Idag gick vi upp runt halv tiio. Skönt å sova lite. Gick upp å åt frukost och sen gick jag ut till stallet. Martin gick ner till Henka för att hjälpa honom me nå slags isolering på hans övervåning. Jag sadlade på Affe och tog en underbar ridtur runt Rännjön. Det var otroligt fint väder. Solen lös och det var endast några minugrader ute. Aff var ganska pigg men han skötte sej fint. Och jag frös inte nånting om varken fötter eller fingar...Bingo!!! Igår drack vi glögg me Henka. Det var värmande å gött. Har nyss tänt en brasa och kollar på tv. Var ner å åt middag hos Henka. Martin e fortfarande där och hjälper honom.

26 dec: Så har det varit jul me. Jag åkte till Järvsö och firade med hela min stora familj. Mamma, pappa och mina fyra småsyrror. Kollade på Kalle Anka, öppnade julklappar och åt en massa mat. En mycket bra julafton. Vi spelade Rappa Kalja och höll på att skratta ihjäl oss...Vilket roligt spel det var!!! Det måste vi spela nån mer gång. Sov över där. Vaknade av att bulldogen Dannek låg på mina ben och grymtade. Gick upp och åt frukost. Sen tog vi en sparktur ner till kyrkan. Vi tände ljus på mormors grav. Det var -10 men ändå skönt att komma ut!!! Åt jullunch-julmat sen igår!!! Och åkte hem runt kl 16.00. Mina hästar hade överlevt julen dom me. Alla tre stog och mumsade på hösilage när jag kom. Jaha...ska man in till Hudik och hämta Emil på fyllan då!!! Och Martin ligger i sängan han...drucke lite för mycket ikväll tror jag. Vi var och hälsade på Andreas och Emma me. Drack glögg och pratade!!!





Hur gör man???

Men hur gör man nu rå???
Första gången här å jag känner mej lite yr efter alla flikar...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0