Vår???

Idag har det vart underbart väder. Sol å plusgrader...kanske det blir vår ändå!!! Jag selade på Bounty å tog även me Tira. Körde mot Orrsjön å var så skönt när solen värmde. Slippa frysa...å båda hästarna sprang som galningar haha
När vi kom hem var dom rätt svettiga så täcke på så ut i solen =)


Middag på byn

Ikväll blev det middag hos svärmor. Hon hade gjort en mycket god lasagne. Tack Barbro =)
Jag hade med mej en god äppelpaj me vaniljvisp till...tycker verkligen om denna äppelpaj...den blir lite knäckigare på nå vis. Så vi satt å kollade på Let´s Dance, drack kaffe å åt äppelpaj!!!
Kolla in vispen


Uha

Jag sänder en liten tanke till min syrra Malin som gjorde ögonlasern ELSA i torsdags. När jag ringde till henne idag så hade hon fortfarande asont. Just då låg hon på en madrass på toaletten å gjorde ingenting. Kan inte göra ett skit eftersom det gör ont vid ljus. Hade inte ätit sen i torsdags:( Hoppas du blir bra snart...kommer bli sjukt ovant å se dej utan brillor!!!





Jag vann...

...jag vann på min Harry...ynka 16 kr :(


Svensk vinter

Imorse när jag vaknade visade termometern runt 20 minus. För kallt för å rida...
Så jag fixade stallet å for sen ner till byn å handlade lite på Ica. Var även på kiosken å köpte en Harry Boy å fem Triss. Vann 50 kr på trissen å ska kolla på travet kl 18.00. Hoppas på storvinst så jag kan jobba när å hur jag vill haha =)
Mitt på dagen var det bara 13 minus så jag red en kort ridtur på Tira å jag frös bara lite om fingrarna.
Har gjort några matlådor å har även bakat en kaka...den ser god ut men fortfarande för varm för å ätas=)
Min Harry som ska gö mej till Miljonär ikväll


Köldrekord?

Inatt klockan 02.00 var det 27,1 MINUS hos oss!!!


Sol

Gick upp runt halv 7 imorse eftersom Martin skulle iväg. Sen började solen å titta fram...såååååå härligt:)
Körde en sväng me Bounty å Tira va me å. Så underbart väder...
Solen lyser även in genom fönstren å fy...allt damm syns :(
så ska städa lite inne nu...suck!!!
Tog denna fina bild idag


Snöstoooooorm

Ja nu e det verkligen snöstorm ute. Tog in hästarna å en halvtimme efter var mina spår helt borta i snön...snacka om att det driver bra!!! Så här såg Bounty & Tira ut:



Rolig händelse

När jag tog in hästarna igår så hoppade jag upp på Bounty. Han går ändå ner till stallet. Jaha...när vi kom till parkeringen så bytte han genast riktning!!! Mot postlådorna...jag bara satt kvar på hans rygg me Tira i ena handen. När vi kom till korsningen så ville han fortsätta men då fick jag göra slag i saken å liksom vända =) Ha ha...tog ett foto...jag på Bountys rygg å en jäkla bra pannlampa som kosta 600 kr =)



Dagens Middag

Bacon, Broccoli å Gorgonzzzola...å så pasta till =)


Sol+söndag

Men vilken härlig söndag. Solen skiner å inte alls kallt ute. Åt frulle sen ut omedelbart!!! Sadlade på Tira å tog me Bounty me. Tänkte rida på mon så jag slipper träffa bilar när jag har Bounty me som handhäst. MEN...var allt annat än lätt att få dom att inse att vi skulle ta oss över den stora drivan å in till skogen...jag gav mej inte så jag hoppade av å ledde dom över...oj tror jag ångrade mej...vi gick en bit in men jag insåg ganska fort att detta inte skulle bli en härlig ridtur eftersom det var alldeles för mycket snö å dom gick liksom igenom:( Så jag vände...hästarna blev överlyckliga...tog en ridtur mot Storänga istället å det funkade bättre :) När jag kom hem såg både Tira & Bounty nöjda ut!!!


Heeelg

Idag åkte jag & Martin in te Hudik. Jag köpte ett snyggt linne på rea =) Åkte å handla lite mat å. När vi var på väg hem for vi in en sväng te Henka å drack kaffe. Var så skönt ute så jag selade på Bounty å tog även me Tira ut på en motionstur. Så skönt ute å jag frös inte ett dugg!!!
Jag gick sen in å fixade middagen. Blev goa biffar me fetaost å lök i...å så sås å potatis till =)


Härliga Fredag

Äntligen fredag men shit va denna vecka har gått fort =)
Jaha...sista jobbdagen idag denna vecka...hoppas det inte krånglar på jobbet!!!
Efter jobbet hoppas jag på en lugn kväll...det kan jag behöva efter denna intensiva veckan. Känns som jag bara har blive inmatad med massor av info...å så ska man kunna allt på noll tid=)
Nä...börjar bli dags å fara te jobbet...hoppas ni får en skitbra fredag!!!
 


RSS 2.0