60-årsfest:)

Igår var jag in till Hudik på Bakluckeloppis. Oj, vad många fynd jag hitta;) Bl.a en Ikea hylla för 50 kr, en ny kökslampa(kryddhylla) för 100 kr, ljusstake, två stora blommor å mycke mer!!!
När jag kom hem bytte jag å Martin om. Martins pappa ska ha 60-årsfest. Han har redan fyllt år men alla kunde tyvärr inte komma när vi firade honom i fjällena så dom kommer nu:) Tror vi blev runt 30-35 pers. God mat å trevligt sällskap var det. En av 60-årspresenterna han fick var denna:


Vi har bytt bil

Åkte till Bålsta å köpte denna pärla


Å samma dag sålde vi våran andra BMW...varför ska man ha två???


Sommar???

Ett tag undrade jag om sommaren verkligen skulle komma detta år?! Men idag har solen iallafall gett mej lite hopp:) Det har varit kvavt i luften å på eftermiddagen kom solen...kunde inte låta bli...blev en lugn eftermiddag i hängmattan!!! Det var jag väl värd???
Oj har ju glömt bort att berätta att vi fått tillökning...klockan 05.30 en morgon föddes fyra underbara kattungar i våran säng. Medans Martin sov fick jag vara värsta barnmorskan åt Skrållan. Hon skötte det utmärkt. Tror det blir p-piller för henne nåt år nu!!!


Tuff mus


RSS 2.0