Ullmax

Är det nån som  missat att vi säljer Ullmax i Bergsjö??? Har du det beror det nog på att du hör dåligt:)
Har sålt en massa på jobbet å tycker nog att jag lyckades väldigt bra att övertala dom att köpa å att man har råd!!! Åkte sen till familjerna i Berge å shit va dom handlade...tur man svängde förbi där:) Å kom nu inte å säg att ni missade å köpa för vet ni va ni gö då??? Jo...gå in på www.ullmax.se Beställ vad ni ska ha så trycker ni in att det e just oss, Bergsjö Rid & Körsällskap, ni vill stödja och ingen annan förening!!! Eller kontakta oss vetja...

Har ätit skitlite idag. Hann inte äta nån frukost...ett glas juice typ. Fikade en macka på jobbet å kaffe. Satt sen å knaprade halstabletter hela dagen. Kom hem å har liksom inte hunne laga nån middag. Jag e inte nå hungrig heller...håller ja på att bli sjuk??? Svininfluensa??? Ahhh...ska ladda upp me halstabletter tills imöra:) Efter att jag har åkt runt me Ullmax väskan så kom jag hem å då åt jag ju faktiskt två goa mandariner. Ska nog koka the å äta en hårdbrödmacka. Ett hett tips: Ta en hårdbrödmacka. Skala en vitlök å gnid sen in hårdbrödmackan me vitlöken. Fattar ni??? Hyvla sen några ostskivor å lägg på mackan. Skiva sen en tomat å lägg på mackan. Å toppa me lite salt.
Åhhh...finns det nå goare??? Den mackan ska jag ner å fixa nu...Mums!!!


Helskön bild

Katt??? Vilken katt...jag ser ingen:)






Slöardag

Regn, regn å mera regn...typiskt en sån där dag man inte ska gö nå!!! Tog ut hästarna alldeles för sent imorse pga att jag var trött å åt frukost innan jag gick ut i stallet:) Tänkte ta å putsa fönster idag men får skylla på att det regnar å då funkar det ju inte!!!
Kollade på Idol igår. Hörde inte juryn att Rabih sjöng falskt? Å så var det Nicklas som fick åka. Tyckte ändå att det var rättvist att han fick åka. Har liksom inte tyckt att han vart nå bra. Min favorit e ju Calle. Han verkar vara en skönt kille:) Å så tycker jag att han sjunger grymt bra:)
Jaha...så vad händer mer idag då? Om ni frågar mej så ska jag klä på mej lite å gå ut i stallet. Tänkte ta en tur me Bounty. Tror det bara duggar lite lätt ute nu:) Hmmm...fönstrena kan då vänta för Martin liggar å vilar på soffan!!!
Sätter in en bild på Snygga Tira från Västertanne:)


Musjakt

Våran granne Henka har en mycket listig å irriterande mus i huset sitt. Han har satt ut två stycken fällor med god korv på, men aldrig blive av me musen. Han har tillåmed sett den lilla, lilla musen sitta på hans skrivbord. Vilken retsticka musen e:) Iallafall så ville han bli av med den så Martin fick den snilleidén att ta dit våran katt Skrållan en natt?! Öhhh...skulle det funka??? Men inte me råttfällor...värt att prova tyckte vi!!! Henka ringde oss på kvällen å sa att han såg musen så vi tog me musjägaren Skrållan å åkte bil ner. Musen satt under en bokhylla så jag visade Skrållan musen å musen sprang åt vänster. Å tro inte att hon missa det inte...Vips så hade hon en liten mus i  munnen. Helt otroligt...allt gick så galet fort!!! En imponerande insats...


118800

Jag var bara tvungen:)
Jag skickade: Vem är Terese Svedberg till 118800?
Svar: Det är en fantastisk människa med ett brinnande intresse för hokus pokus, pingis samt ardennerhästar. Hon är även intelligent. Det skulle inte förvåna någon av oss om hon nån dag blev president eller uppfann något fantastiskt!
Jaha...kan ju va vem som helst så jag skickade istället: Vem är Terese Svedberg i Bergsjö? Jag kan ju inte säga att det blev nå bättre svar...
Svar: Terese Svedberg är en brud som gör allt för att bli populär. Hennes stora förebilder här i livet är Natacha Peyre och Victoria Silvstedt. Hennes intellekt är ungefär detsamma som dessa två ufon. Hon hänger med killar som har mycket pengar och byter sin själ mot ett glas champagne. Hon ses alltid i stora solglasögon och gigantiska handväskor oavsett väderlek.
Hmmm...e detta verkligen jag???


Brrr...

Imorse visade termometern några minusgrader...suck...å jag måsta skrapa rutan på bilen innan jag kunde dra till jobbet:( Allt rullade på som vanligt på jobbet...e så glad att jag har ett jobb!!!
När jag kom hem funderade jag på vad jag skulle hitta på...Martin jobbar ju eftermiddag. Tänkte ut å jogga men kom på en mycket roliga grej. Jag tog me Tira & Bounty ut i skogen en sväng. När vi gick där i skogen så hörde vi alla tre ett KNNNAAAK!!! Både Tira & Bounty flög fram några meter å i mitt huve hann det tänkas mycke: Kommer vi bli jagade av en arg björn??? Älgar???? Eller e det bara några fjuttiga rådjur??? I allafall så fortsatte jag gå med två rejält spända hästar å kom till ett hygge å såg varken nån björn, älg eller rådjur. Åhhh...kunde andas ut lite. Annars gick det bra. Var riktigt skönt å komma ut i skogen:)
Sitter nu inne å ska kolla på Bonde söker fru. Tänk att båda bönderna från Norrland kom me. Har hört lite roliga rykten om han från Järvsö:) Jag eldar som sjutton i kamin...så klagar Martin på att det e kallt inne inatt när han kommer hem ja då måste han va sjuk Ha Ha:)
Sätter in en bild på skönaste bulldoggen...DANNE!!!


Kryssning

Ha Ha...förra helgen var jag på kryssning me några kollegor!!! Vi åkte självklart me Cinderella...
Tog bussen från Statoil i Gnarp å äntligen var vi på väg. Jag, Patrik å fyra till medelålders arbetskamrater! Började lite lugnt med en cider på bussen. Hur go som helst. Vill inte vara för dragen innan man ens har kommit på båten. Men lite vill man sitta å smutta på:) När vi kom fram så hämtade chaffisen biljetterna till oss. Smidigt...så slipper man gå in å ta ut biljetterna själv. Allt e klart liksom!!! In i folkmassan å när vi äntligen kom på The Big Boat så kändes det helt plötsligt inte lika trångt längre. När man står i kön innan man ska in på båten så tycker man att det e mycket folk, men...
Jaha...så var det dags för middag...lika god som vanligt! Jag orkade inte äta nån efterrätt. Gick sen till hytten å bytte om till lite mer partykläder:) Kom genast in i den där sköna partystämningen å gick till Fun Club. Träffade lite trevligt folk...några lite för trevliga Ha Ha!!! Alcazar uppträdde å jag trodde jag skulle kunna ta några snygga kort på dom, men tydligen var jag inte ensam! Jag fick nöja mej me att lyssna på dom:) Sätter in en av bilderna jag tog på Alcazar.


Gick å la mej halv 4. Väckarklockan ringde halv 9. Behöver jag ens skriva att jag var trött??? Men frukosten vill jag inte missa...e ju det bästa på hela resan:) Upp å fixa till sej lite snabbt å sen ner å äta frukost! Gick sen till Tax Free å köpte sprit, snus å godis. Gick rätt mycket pengar där men enligt mej så var det bra affärer:)
Kom iland å så in i bussen. På väg hem efter en rolig resa:) Inte sista gången jag åker på kryssning!!! Kom till Gnarp runt 21.30. Martin kom å hämtade mej! Somnade som en stock när jag la huve på kudden:) Zzzzzzzzz............


RSS 2.0