Tjuv

Vi har en tjuv i huset...






Hon åt upp våra ostbollar:)


GRATTIS

 

GRATTIS TILL MEJ!!!
När jag kom hem från jobbet fick jag dom här fina rosorna av min Älskling...TACK!!! PÖSS PÖSS


Födelsedagar

Många fyller år i september i våran familj. Malin den 12:e, Mamma den 17:e å jag den 23:e. Så igår åkte jag upp till Kåsjö. Hjälpte mamma att städa ur huset eftersom det ska säljas och papper ska skrivas på onsdag så ny ägare e på G!!! Gick rätt så bra faktiskt. Åkte sen till pappa å hela familjen var samlad:) Vi åt tacos å sen kaffe å tårta. Gott var det:) Blev väldigt mycke paket eftersom det var paket till tre personer. Blev nöjd me mina presenter. Tycker inte att man behöver ge så mycket. Kul bara att träffas hela familjen för en gångs skull. Spelade lite kort å åkte sen hem till Bergsjö. Kände på vägen hem att jag började få ont i halsen:( När jag kom hem blev det film å mys:) Vaknade imorse...täppt i näsan å ont i halsen...typiskt!!! Ja, ja...hoppas det inte e svininfluensan!
Min syrra Emelie å Lillen var hit en sväng idag. Vi åt hamburgare å korv. Å så lite kaffe å kakor på det:) Kul att ni kom förbi...

Sätter in en bild på Hilda å Danne. Ibland kan dubbelkoppel va bra, men ibland inte...


Närbild:)

E han inte för go???


Möte

Idag tog jag ledigt från jobbet. Åkte in till Hudik å träffade min syrra Malin där. Vi gick å träffade pappa å blev bjudna på lunch på Bangkok kajen...sååå gott:) Var sen på möte i ca 2 timmar. Tror vi kom fram till en bra lösning!!!
När jag kom hem tog jag in hästarna. Just ja...igår när jag skulle till hästarna i sommarhagen ser jag en stor, svart häst utanför hagen. Det var Affe. Tydligen tyckte han att det var för lite mat kvar i hagen. Beslutade mej för att ta hem dom. Tira & Bounty stog snällt kvar i hagen:) I allafall så tog jag in dom i stallet idag å avmaskade dom. Tira å Bounty gapade snällt medans Affe var skeptisk. Gick in å åt middag å vilade lite. Skulle sen ta ut dom i hagen å eftersom det var nattsvart ute så var ficklampa ett måste! Jag vet att Affe inte tycker om att bli bländad men om man nu måste ha ficklampa va gör man? Tar me den såklart!!! Ja, ja...allt gick smidigt...ett tag! Släppte in Tira & Bounty å gick sen in me Affe i hagen. Skulle sen släppa lös honom å självklart blev han bländad. Han trodde tydligen att jag var nå monster av nå slag för han tvärvände. Tror ni jag kunde hålla emot? Tog in Tira & Bounty. Trodde då att Affe oxå ville in men så fort jag försökte så stack han...me grimskaftet efter sej:) Jag gav upp!!! Gick in å kollade på tv å var så där lagomt arg. Martin gjorde ett försök å ta honom nyss men han vill tydligen va ute ensam...men han ju grimskaftet som sällskap:) Dumma häst Ha Ha!!!
Sätter in en bild på syrrans hund Dessi...sååå Gooo!!!


Marknaden

Så var det dags för Hudikmarknaden. Vi bestämde oss för att åka in på fredagskvällen. Det började självklart att regna på eftermiddagen å Martin började strejka men va fan...jag gav mej inte! Vi åkte in å faktiskt så blev vädret bättre. Duggade lite när vi gick i stånden. Vi mötte min syrra Malin å vi åkte nån karusell. Å köpte lite roliga saker. Men det e ju samma saker alla år, men kul å åka in en sväng ändå:) Kändes som man blev nöjd efter en runda där. Åkte hem å senare fick vi besök. Emma å Andreas kom förbi. Vi åt lite vindruvor å ost...GÖTT!!! Och pratade å hade trevligt. Kollade på en film som slutade kl 01.00. Kul att ni kom förbi:)  
Imorse for jag till hästarna...snart dags å ta hem dom me...börjar bli snålt me gräs där nu. Iallafall så sadlade jag på Tira. Lånade Bountys bett. Hmmm...bettet var ingen höjdare tyckte Tira. Tror hon tyckte att det liksom var i vägen! Jag svingade mej upp i sadeln å där satt jag. På min lilla älskade Tira!!! Hon var så snäll. Hon försökte strejka å gapa lite för mycket men hon e inte van bettet än. Provade att skänkla på henne- ingen reaktion Ha Ha bara en gapande Tira!!!
Ikväll blir det film å mys:)


RSS 2.0