Värmebölja...

 ...idag har det verkligen varit varmt ute!!! Medans Martin klagar på att det e för varmt ligger jag ute å solar för fullt. Jag gillar sol å värme. Martin tyckte det var alldeles för varmt så han gick ner å monterade ner extraljusena på BMWn. Och så klippte han gräsmattan me. Går knappt en vecka så ploppar dom förbaskade maskgroserna (?) upp igen!!! Jag låg å solade hela förmiddagen. Tvättade bilen å den blev sååå fin.

Solade lite på eftermiddagen och när jag kom in såg jag ut som en tomat!!! Jag å Martin kollade på Elitloppet. Årets Elitloppsvinnare 2009: Åke Svanstedt me Torvald Palema!!! Han förtjänar verkligen segern efter allt skitprat!!! Jag rös när jag såg upploppet...vilken rysare!!!
Klockan 17.30 åkte vi ner till Martins mamma å åt Mors Dagsmiddag. Det smakade mycket bra. När jag kom hem var det så fint ute så jag tog en ridtur me Affe!!! Han var lugnare än vanligt, kanske e det vädret som har gjort honom lite trött!!! Mamma...Du E Bäst!!!

SOL...

...i onsdags var jag på bilbingo på Bergsjögården. Det var ganska mycket folk...Köpte tre brickor, vänt bingo, Bergsjöbricka å Rövarn såklart!!! Hade inte vunnit ett skit på hela kvällen så när det var dags för Rövarn satt jag å hoppades på 21.000 kr, men NEEEJ!!!

När jag körde post i Årskogen fick jag se denna filur. Han satt mitt på grusvägen å flög inte iväg när jag kom. Plopp...jag körde på den men som tur var hamnade den mitt under bilen. Självklart var jag tvungen å stanna...visst e han söt? Hjälpte honom in i skogen sen så inget händer...

Igår körde jag Bounty. Hade Tira me på släp efter. Hon var glad å få följa me. Få komma ut å se nå mer!!! Jag körde en sväng på Moon å dom var duktiga. Bounty blev svettig så jag duschade av honom. Släppte ut honom i hagen å vips så fick jag en svart/grå ponny...Hmmm...mystisk!!!

Idag har det varit sol å värme...så skööönt!!! Var en sväng in till Hudik å trängdes me alla andra!!! Ska snart cykla till Martins pappa...Ciao


Puh...

Har varit fullt upp i helgen. Var på Krafturs Nationella tävling. Satt i sektariatet å blev hjärntvättad av alla siffror osv. Men tror det gick rätt så bra ändå!!! Kan ju påpeka att jag bara hann lägga huve på kudden å innan jag hann säga Go Natt så sov jag...Zzzzzzzzz!!! En mycket lärorik å rolig helg med många fina ekipage!!!

Igår när jag låg å kollade på tv så hörde jag nån rolig bilsignal...sprang ut å där står ju Glassbilen!!! Hinner aldrig me Hemglass eftersom den kommer när jag jobbar. Blev helt överlycklig så jag hamstrade glass. Har nu fulla frysen me glass!!! Nån som vill ha???

Idag red jag Affe. Wow...vilken rolig häst! Han e så go. Jag red mot Orrsjön. Han var pigg men kände att jag hade kontroll på honom. Han gick fint på tygeln eller...i skritt å trav iallafall.


Alla tre hästar står å äter gröngräs nu...men det regnar Grrrrrr!!! Ska ta upp dom till den andra hagen inatt...
Ciao...


Förlossningdags...

Äntligen kom dom...Skrållans kattungar...först kom fyra...sen kom en till...å sen kom ännu en till!!!


Det hände nå roligt idag...

Idag fick jag mej ett gott skratt när jag kom hem!!! Så här började det: När jag var på väg hem så såg jag en vit prick nedanför huset. Martin hade varit så snäll å tagit ner Bounty til beteshagen. Men vart var Tira & Affe??? När jag svängde in på gårdsplanen stog Martin i hagen å försökte få på Tira grimman. Fick se ett stort leende från Martin när jag glodde på han. Och Affe har han inte en suck att få tag i!!! Det ska va jag...haha!!! Ja ja...iallafall så tyckte Martin att han hade försökt så det räckte. Han hade ju fått tag i Bounty iallafall. Bounty hade typ bara stått där som ett fån. Jag gick in i hagen, på me grimman på Tira...så var det klart. Inga problem alls. Å Affe visste vad som skulle hände...GRÄÄÄÄÄÄS...han kom han me!!! Så nu står alla tre hästar nedanför huset å äter gröngräs. Men ska nog byta hage i natt så dom får vila magarna lite. Tanken som Martin hade var ju god iallafall fast det inte riktigt gick ändå ut...



Klassträff!!!

Martin åkte till Böle å var med på arbetsdag. Så jag å Henka passade på å ta en lång promenad!!! Promenaden tog 1 timme å 30 minuter. Det kändes i bena å värre blir det väl imöra.
Ja då var det dags för klassträff då. Hur ser alla ut? Hur många vågar komma? Ja...frågorna var många!!! Åkte in till 17.00 och vi var ett gäng som träffades innan på E-Lounge. Oj...tyckte nästan att alla såg lika dan ut som förr. Nån hade fått barn, många hade jobb men inte många som bodde kvar i Hudiksvall. Vi gick vidare till Stadt där vi åt mat. Det var fläskfilé me potatisgratäng. Det var gott men ville haft mer sås!!! Efterrätt skulle ha vart kaffe å mintkaka, men tyvärr så fanns ingen mintkaka utan det blev havrekaka istället. Träffade otroligt mycket folk som man gått me...blev en hel lyckad kväll. Man har ju turen att man föddes som tjej...gjorde bara av me 200 kr!!! Men blev full som attan ändå. Martin kom å hämtade mej efter 02.00. Skittrött gick jag å la mej! Det sa bara bums när jag la huve på kudden. Jag sov...Zzzzzz!!!

Dagen efter: Vaknade kl 08.00...skulle ju ha sovit längre. Gick ut å la mej i hängmattan me vattenflaska breve!!! Somnade till...nä, kan ju inte ligga å slappa hela dagen så jag red Affe en sväng. Pigg var han...ville bara galoppera när vi väl hade börjat. Han e ju så rolig. Släppte dom i beteshagen nedanför huse...överlycklig blev dom!!! Blev lite mer hängning i hängmattan innan middagen. Å hurtig som man e så gick jag å Henka en sväng ikväll me. Inte lika långt som igår men motionera gjorde vi!!! Har fortfarande ont i röva. Henka sa höften men skitisamma. Röv som höft!!! Nu blir det film. Mjau på er...bilder kommer...


Lurad???

Idag var jag till ICA i Gnarp...i Gnarp tänker ni? Jo, jag skulle till Britt-Marie å kolla på smycken me så då blev det ICA i Gnarp!!! Iallafall så parkerade jag där och klev ut. Vad ser jag? Jo...två försäljare, SHIT...ville åka iväg!!! Dom haffa mej å dum som man e står man kvar å lyssnar!!! Jag sa att jag inte ville ha abonnemang...tycker det funkar bra me kontantkort liksom. Bara att gå in via internet å fylla på. Å fyller man på me 200 kr så får man 3000 sms gratis. Å ja smsar väldigt myckt så...Men me detta abonnemang så skulle jag då betala endast 59 kr i månaden, ha 3000 fria sms...så samma villkor fast bara betala 59 kr. Lät konstigt, lite för bra för att va sant å det sa jag åt dom me. Startavgift på 199 kr, men fick ett presentkort på The Phone House på 200 kr. Asså...skulle ni gått på det??? Gjorde det iallafall...suck...skrev på pappret!!! Har 14 dagars ångerrätt men hoppas att jag gjorde rätt.



Mjauuu...

Jobbat som vanligt idag!!!
När jag kom hem fikade jag lite å sen tog jag in alla tre hästarna!!! Tog alla tre samtidigt...vilket gäng!!! Alla ville gå åt varsit håll å äta gröngräs å ja försökte att styra mot stallet! Efter mycket ätande å lite envishet av mej så gick vi in i stallet!!! Bounty ville va i samma box som Tira så båda två gick in i Tiras box...Gulliga dom e!!! Sadlade på Affe och såg att det blev dåligare väder men äsch...Jag red ner till Långnäset å gick ut en sväng i vattnet. Affe skötte sej mycket bra idag. Fick han i båda galopperna. Fort gick det men han lyssnade på mej. Tur var väl det för annars hade jag väl hamnat i en ful buske eller nå!!! Blev pissnödig under ridturen å var tvungen att hoppa av å pissa. Tog en bild på Affe då...


Sitter å kollar på Fråga Olle nu...Lyssna å Lär!!! PS. Inga kattungar än DS.


Möte...

Har varit på ridklubbsmöte idag...denna roliga figur var en av mötets medlemmar!!!


Sommardoft...

Idag klippte Martin gräsmattan för första gången iår. Kunde inte hålla mej...släppte hästarna på lite bete neranför vårat hus!!! Tittar man hur dom reagerade så verkar dom helnöjda...





Cinderella rules...

Äntligen...Äntligen!!!
Jag & Malin hoppade på Lönns Buss i Gnarp på fredags f.m...mot Stockholm. Här ska kryssas!!! Steg på båten runt 17.30!!! Åt en underbar middag...var även in på taxfreen å köpte lite sprit!!! Upp till hytten å bytte om å drack lite me Malin innan vi gick till Fun Club. Träffa mycket trevligt folk men även lite knepigt folk!!! Gick å la oss runt halv 5!!! Gick upp runt halv 9 å åt en god frukost!!! Mådde inte prima å var törstig!!! Drack jag för mycket igår??? Hmmm...gick sen å lyssnade på Karaoke...haha...att dom vågar!!! Många som satt å drack öl å drinkar, men vi skippade det!!! Att dom orkar...
Båten kom iland runt 15.30...åkte buss från Stockholm runt 16.00...Nice resa!!! Vi stannade på Gävle Bro å fikade å vet ni va som hände??? HaHa...jag, Malin å alla kärringar hölla på å garva ihjäl oss...iallafall så stog bussen å vänta på att alla hade fikat klart. Så kom det två raggarbilar me raggare i å behöver jag skriva att mer än hälften av dom var fulla??? Flera av raggarna moooooooooonade för oss. Och sen stog en av dom å pissa mitt utanför bilen deras. Kärringarna i bussen blev helt till sej å vi asgarva. En av raggarna åkte sen å börnade (???)...det var en rolig grej i den tråkiga bussresan hem! Martin kom å hämtade oss i Gnarp. Har köpt både öl å sprit...å så snus till Martin då såklart!!! Var trött när vi kom hem men kröp ner i soffan å tittade på tv ändå!!!

Idag red jag Affe å Malin körde Bounty!!! Kan bara säga en sak: FART!!!
Så fort jag gjorde kommandot för galopp flög Affe fram. Och Lilla Bounty skrittade inte en minut på typ hela turen...man kan ju inte ligga sist!!! Skjutsade ner Malin till bussen till 14.00. Blir en lugn kväll ikväll...ska ut på en joggingrunda senare innan det blir soffan...
CIAO!!!


Kolla in detta...

Kändis???

Arbetsdag...

Alert som man e gick ja upp runt kl 08.00...Gäääsp!!! Hade kunnat ligga kvar ett tag till...
Arbetsdag me ridklubben idag...packade picknickväskan å drog sen upp till ridbanan till 10.00. Där stog Ulli å sopade av verandan. Dom andra droppade in efter mej dom me. Och det bästa som hände på hela dagen: Catarina & Erki kom me ett nytt dass!!! Fy sjutton va bra det blev...nu kan vi skita!!!


Jag, Ulli, Catarina & Erki åkte ner till Haret och rensade där medans dom andra fixade i klubbstugan osv. Grillade korv mitt på dagen å sen åkte vi me lite brännbart till en brasa. Var hemma runt halv tre. Då stog Martin me en kratta i högsta hugg. Ja det var ju bara å sätta igång. Kratta, Kratta å åter Kratta...Åkte ner till Henka å åt middag...rester som blev kvar efter grillningen igår...Mums!!!
Nä...ska kolla på WipeOut nu...så kul å se när dom hoppar på dom där stora, röda bollarna!!!
Ciao...


SOL...

Idag har det varit mycket varmt ute!!! Jag låg på verandan å sola hela dagen. Har städat lite inne. Jag satt fast Bounty i en longerlina runt ett träd så han kunde beta lite gröngräs på gräsmattan. Titta så nöjd han var...


Sen var det dags för grillning igen hos Henka...Thomas åt han me!!! Skjutsade sedan in Henka, Thomas å Conny till Hudik: UTGÅNG!!! Jag å Martin åkte till McDonalds. Åt en cheeseburgare å en McFlurry. Mums...


Tror Martin får åka in till Hudik å hämta dom ensam...e trött!!! Natti Natti...


Valborgsmässoafton...igår!!!

Valborgsmässoafton igår...jobbade hela dagen å var helt slut när jag kom hem! Som tur var ringde Henka å ville att vi skulle komma ner å grilla me han å thomas...slapp man laga mat då!!! Gick ner runt kl 18.00 och var urhungrig. Tog vakten vid grillen ja...Tack Henka!!! Var gött som tusan...

Var där till kl 23.30. Åkte ner till byn en sväng å kollade. Åkte även till Martins pappa och Monika en sväng. Affe å Carina var där. Var hemma runt 01.30...SÄNGEN!!!


RSS 2.0