Hagrenovering

Idag tog jag tag i hästarnas hage. Denna vinter har gjort att tråden inte har synts till på hela vintern. Har man haft tur så har man sett nån stolpe sticka fram.  Mina hästar gillar inte djupsnö så dom har gjort fina gångar. Nu har det smält bort bra å man ser allt elände. Trådarna bara hänger, vissa trådar har gått av, stolparna har brytits av å hörnstolparna har liksom gett vika inåt!!! Å man ska inte tala om allt skit...hästskit!!!
E otroligt tacksam att mina hästar inte fattar att gräset kan vara grönare på andra sidan!!!


Söndagsfräckis



GASH
En ung man besöker doktorn och säger generat att han nog åkt på en könssjukdom?! Han visar apparaten som är full av sår, död hud och gult rinnande var. Doktorn ryggar tillbaka men undersöker honom sedan. Han suckar och berättar att mannen lider av GASH.
-GASH? Vad fasen är det för nåt?
-Det är en kombination av gonorré, aids, syfilis & herpes.
Åhhh Herre Gud, kan man göra något åt det?
-JA, men det betyder omedelbar inläggning och en diet på pizza, tunnbröd och pannkakor svarar doktorn.
-Varför en sån konstig diet, undrade mannen skeptiskt?
-Det är det enda vi kan skjuta in under dörren...


Middag

Kerstin har gått i pension så vi på jobbet samlades på Medelhavskällan i fredags å åt middag:) Vi firade även Britt-Marie som fyller år!!! Jag åt det vanliga: friterade bläckfiskringar till förrätt, fiskplanka till varmrätt å till efterrätt blev det passionsfrukts cheesecake. Jag ska nog prova nå andra rätter nästa gång vi åker dit. Vi hade en mycket trevlig kväll. Innan jag for hem gick jag in på Hemköp å handlade lite. Dom hade ju öppet till 23.00. Uha...vad drygt å jobba till klockan 23.00!!! Det var inte så mycket folk där, men jag tycker det e bäst när det e lite folk när man ska handla:)
Igår var det soligt. På förmiddagen var jag, Martin å Henka på 4-årskalas hos Emmy. Jag hade köpt ett crocketspel men istället för tråkiga pinntunnlar så var det olika djur som man skulle igenom. Mycket roligare för en 4-åring å så kul me lite utomhusspel:) Vi fikade...kanske en kaka för mkt!!!
Tog upp fläskfilé så på kvällen grillade vi. Bjöd hit Henka me såklart;) Klirrade fint i kistan gjorde det!!! Glass me hallon efteråt:)  
Idag har jag legat i hängmatta på gården å haft dä gött:)


Denna vinter

Min spark e sej inte lik efter denna vinter!!! Martin RÅKADE köra på den me traktorn?!


Ännu en nice helg...

I fredags var Martin å spela badminton på kvällen så jag drog ner till Henka å kollade på Så Ska Det Låta. Ett kanonprogram enligt mej...blev även några groggar å innan Martin kom tillbaks efter badmintonen kände jag att jag inte skulle dricka nå mer liksom:) Vinglade hem runt 24.00. Dagen efter blev det Birsta. Tog en Ipren för huve mitt värkte. Jag, Martin, Anna å Magnus for till Birsta å handlade. Köpte bl.a klädhängare så Martin slipper hänga alla sina kläder på sängen å på dörra!!! Så blev det en ny mascara å lite småsaker!!! Klockan 18.00 var det dags för bowling. Tror vi var ca 17 pers. på 5 banor:) Jag vann inte första serien men dom två sista å på hela poängen me...GREAT!!! Det var skitkul ju...måste göras om;) Vi spelade i 1,5 timme å jag var helt slut i handen. Vi åkte sen till Sundsvall City å åt. Jag åt Spaghetti me pesto...så underbart gött:) Självklart efterätt: Cheesecake me jordgubbar:) Drog hem å var hemma...öhhh...kommer int ihåg:) Tack för en trevlig kväll alla ni som var me:)

Idag har det varit strålande sol så jag, Martin å Henka gick till Sumpen. Har även satt upp spegeln vid biljardbordet å det blev ju sjukt bra:) Satt även upp Martins hängare å han tyckte själv att det blev bra. Tur jag övertalade honom å köpa dom igår:) Åt middag hos Henka...mums!!! Hästarna löser hår jag kan lova...å det i massor:)




Äta bör man...

Äta bör man annars...
Vi blev bjudna på Påskbuffé hos Henka. Men oj va mat...vi var 6 stycken som åt massor av mat, men ändå blev det över. Efterrätt: Chokladkaka med grädde, hallonsås å persikohalvor. Åt så jag trodde jag skulle spricka. Blev ju lite cider å grogg me...kanske en grogg för mycket;) Tack Henka!!! Kanske en ny tradition???


Dan efter kände man ju sej lagomt fet...så jag å Henka tog en långpromenad. Vill nån hänga me nästa gång??? Vi var ute å gick i ca 1,5 timme. Eftersom det blev så mycket mat över igår så ställde vi självklart upp idag.
Kan även meddela att vagnen nu e ihopsvetsad å klar för prövning. Kanske tar en tur imöra:) Tack Älskling...va skulle ja gö utan dej?
Sitter här å ska väl försöka å vila en stund...ska hämta några fylltrattar inne i Hudik inatt. Krogen stänger kl 02.00 så kanske man får gå i säng runt 03.30 inatt. NICE!!!


Det ser bra ut...

Martins projekt i Påsk: Fixa ny vagn till mej me bättre däck!!!


RSS 2.0