Glöm inte

SOLSIDAN IKVÄLL KL 20.00


Hassela

Fire On Ice spelade på Hassela Sport igår så jag & Martin for upp. Var ett helt gäng som vi kände som hade hyrt hotellrum å som skulle sova där. Men jag erbjöd mej å va nykter så vi kom hem istället =)
När vi kom upp hade många varit på Afterski å var allt annat än nyktra. Mycket skratt blev det =)
Hade bokat bord till 20.00 å vi kom väl bara nån halvtimme senare!!! Vissa var tröttare än andra på middagen men maten var helt OK. Jag träffade mycke trevligt folk. Men kan inte påstå att det var fullpackat. Kunde ha vart mer!!! Klockan gick å kl 02.00 åkte vi äntligen hem. Somnade som en stock när jag kom hem...å min sambo somnade nog ännu fortare=)


Möbeltjänst nästa

Igår åkte jag, Martin, Henka, Ylva & Axel till Möbeltjänst i Tallåsen. Vi behöver ett nytt köksbord + stolar å var upp till IKEA en sväng tidigare men fastnade inte för nå´t där. Så då drog vi till Tallåsen istället för å se vad dom hade att erbjuda. Men oj vilken skillnad...fanns otroligt många fina bord där :) Vi fastnade för ett vitt bord med granit skiva i liksom å så vita/svarta stolar. Bordet e för sex personer men köpte en iläggskiva så man får plats 10 personer!!! Nu väntar vi bara på leverans...detta kan bli riktigt snyggt =)


Fredag igen

När jag kom hem från jobbet idag kände jag bara att jag måste ut å göra nå. Tog in hästarna å sadlade på Tira. Tog en mysig ridtur...å det funka ganska bra i trafiken, men lite orolig var jag faktiskt =) Tur jag bara mötte en bil å ingen timmerbil!!!
Gick sen in å åt middag...kyckling...sen Let´s Dance. Jag tycker att Frank e rätt frän :) Hm...blir väl uppe ett tag till sen blir det sängen...imorgon e det en bra dag =)
Så var det bilden då...får blir en bild från förra året...ingen snö men en snygg häst!!!


Hovis

Igår var Hovslagaren här. Hon verkade Bounty å för Tira blev det skor på alla fyra. Var första gången som hon fick skor bak så lite spännande hur hon skulle reagera!!! Men hon var hur cool som helst...hon bara stog...snacka om att man har snäll häst =)


Lördag

Idag åkte jag en sväng till pappa i Ljusdal. Vi åt middag å satt å snacka lite. Jag hjälpte honom med lite diverse!!!
Åkte hem å kollade på Fångarna på Fortet. Var det nån som trodde att dansbandet skulle vinna över hårdrockarna??? INTE JAG
Dom var ju grymma men gick sämre i skattkammaren :(
Gjorde en lasagne te middag idag...blev mycket lasagne...8 matdoser!!!
Nu sitter jag här klockan 00.45 me en Bacardi Breezer i handen å njuter av livet...SKÅL!!!


Solsidan

Glöm inte: SÖNDAG KL 20.00


Katthjälp

Ibland e det skönt å få hjälp...andra gånger mindre skönt :)


Texas igen

I fredags åkte jag, Martin, Emma & Andreas in till Texas för å äta. Tack Emma för smsét...mkt bra idé!!!
Hm...så får man en megastor meny å har jämt så svårt att bestämma sej. Brukar ju äta Dolly Parton kyckling, men idag var det dags för nå nytt. Blev en annat maträtt men fortfarande kyckling hihi. Äppelpaj te efterrätt å :) Blev en mycket trevlig kväll...detta gör vi om snart!!! Hmmm...vi skippade det dyra kaffet på Texas å åkte hem te Emma & Andreas istället å drack kaffet där. Blev en lyckad avslutning på denna kväll.


Ny mobil

Jag har fått en ny mobil av Martin. Blev en Sony Ericsson Zylo...e helnöjd!!! TACK


Årets första Söndag

Klev upp ganska sent imorse...skönt å bara ligga!!!
Endast några minusgrader så jag selade på Bounty...men så kom nästa problem?! Vagnen...översnöad!!! Shit...tur jag har snäll sambo. Han tog traktorn å bara lyfte fram den...såg hur enkelt ut som helst!!!

Hängde bara på kedjan som sitter på vagnen på en av skopans "tänder"


Nyårsdan

Så skönt å vakna å slippa den där hemska bakfyllan. Jag drack me måtta igår å känner mej riktigt pigg idag!!! Vi var till Henka igår å firade det nya året. Vi åt en mycket god middag. Vi var ca 15 st. Å lite barn...var inte tyst många minuter inte!!! Pauline hade fixat lite underhållning som var riktigt rolig faktiskt. Kan ju kännas lite segt när man har ätit å bara sitter å väntar på att klockan ska bli 12...men vi hölla nästan på å missa det istället :)
Drack ett glas champagne å vips så var det liksom nytt år...!!!
Gick hem runt 01.00...

Just nu sitter vi å kollar på en film...senare blir det middag hos Per & Johanna...det uppskattas verkligen när inte vårat kök e klart än :)


RSS 2.0