Nya solbrillor

Köpte nya solbrillor i Kina...som Martin hatar!!! Men som jag Älskar!!!


SKOR!!!

Jag hade med mej 19,8 kilo me mej hem från Kina. Tycker ni det e konstigt???


Gåååååå i Kina

Ibland vill man bara inte shoppa. Just denna dag var en sån dag. Vi tyckte att vi hade shoppat mycket kläder å ville bara kolla runt lite. Promenera å kanske bli av me några gram efter alla bakelser vi hade tryckt i oss. Som ni ser så e det fina träd där...eller iallafall där vi gick just då:) 


KINA

Har haft lite mycket att göra men jag har ju vart till Kina en sväng. Eftersom Martin & Ulf jobbar där så åkte jag & Birgitta ner. Blev där en vecka å sen tog vi me våra karlar hem:) En helt oförglömlig vecka. Undra ni vad vi gjorde där??? Ja men kommentera då så svarar jag :) Vi gjorde så otroligt mycket så skulle jag babbla om allt här skulle ni bli Kina frälst direkt;) Lägger in lite Kina bilder allteftersom. Men här e en Kina bild. Detta e på ett konditori där vi snabbt blev stammisar. Dom var så gulliga där å vilka bakverk!!!


GRATTIS

Idag blir jag ett år äldre...GRATTIS TILL MEJ!!!


ABBA

Kolla in detta ABBA Medly


Älskar solen

Vaknade av att solen sken in i sovrummet idag:) Just ja...har ju semester nu i två veckor...skönt!!! Så idag for jag till Hudik å handlade lite. Köpte bla en grön växt som jag fick veta att det var en bananplanta när jag kom till kassan. Jag älskar ju bananer...kan jag odla dom själv???? Hmmm...önsketänkande???
När jag kom hem placerade jag mina två bananplantor högst upp på spritskåpet. Nöjd me mej själv eftersom jag hittade fyra mycket fina blommor till ett bra pris:)
Gick ut till stallet å red Tira. Har äntligen hittat en sadel som passar...scccchhhh...säg inget till Martin...han vet nämligen inte att jag har köpt den!!! Den sitter perfekt å e helskön att rida i. Det e en bomlös Diddi Special som jag hoppas att få användning av även till andra hästar:) 
 


Kläder

Hittade en tunika som jag gillar:)



Lady Gaga


Min helg

Ännu en helg utan sambo:(
På fredagen åkte jag till Gnarp å var med på kräftfisket:) Dåligt me kräftor men desto mer folk!!! Jag satt me ett trevligt gäng å kom inte hem förrens klockan 01.00.
På lördagen gick jag ner till Henka å grillade. Lars kom han me å gjorde oss sällskap på middagen. Kanske det var sista grillningen?
Idag gick jag upp sent...skulle ha dammsugit men gick ut till stallet istället å red Tira en sväng. Ja sen fick man dammsuga:( På kvällen åkte jag till Emma & Andreas å åt middag. Tack...tur man har vänner:)
Ehrm...en bild på mej innan kräftfisket!!!


RSS 2.0